Menu

We now accept credit and debit cards Visa Mastercard

01482 656590 Enquire now

Upshire Primary School... a case study which really encapsulates our flexibility.

Client:
Upshire Primary Foundation School
Project:
3 bay Clearview Woodland, specifically designed and created for an Independent Nursery setting
Facilities:
Independent nursery facility, with group room, sensory room, offices, infant specific toilets and link-way to through to the permanent school structure

On behalf of everyone at Upshire Primary School and Fledglings Pre-school I would just like to say how delighted we are with our new building. It has exceeded our expectations in every way and has proved to be exceptionally good value for money. Your entire team have been helpful, friendly and efficient and obviously take great pride in delivering an outstanding service to the client. I cannot thank you enough for the support that you gave me when I had to take over managing the project at our end and a special thanks to Steve for his patience once the building was here. We already have a total of 31 children using the facility and feedback from parents and visitors has been excellent. Once again... THANK YOU ALL!

Julie Hockley, Finance and Personnel Manager

Once in a while a project comes along which both encapsulates and showcases a wide range of the services which we offer to clients, and this Independent Nursery provision is a case in point.

This was not a big project compared to many, but some significant foundation work was required. We utilise a specialised ground works company, and we happily provide a complete comprehensive turn key service to all of our clients, big or small, covering every aspect necessary from initial enquiry through to completion, when other companies may be more selective.

The disposition of bespoke nursery features, and the allocation of space, was arrived at through close liaison with our clients. Our unique and beautiful Clearview Woodland design was selected by the customer as providing the suitable aesthetic to sit adjacent to the main permanent building. In this particular case, we also provided a covered link-way through to the main building... again, not all prospective clients are aware that we can offer this very useful facility.

We arranged to complete the installation over the half term period, minimising disruption to the smooth running of the school. The glowing customer feedback emphasises our level of service and exemplifies the responses which we regularly receive from clients. We are always prepared to "go the extra mile" to exceed our customers expectations and the extra elements required for this small project really illustrate this effectively.

View all our case studies