New Breakout Room For Steyning C of E Primary School

We were contacted by Steyning C of E Primary school, they required additional teaching space for use as a breakout room, that would be used for teaching social skills to children with special needs. The school originally contacted us in June and required the building in time for the start of term in September. Although we had such a short time to manufacture and install the building we strived to meet their deadline.

They required that the new building match the aesthetics of the existing school, after reviewing our range of buildings, they decided that the Clearview Woodland would blend in excellently with their current building. The building included a toilet and kitchen area and was fully fitted with electrics and 2kw convector heaters throughout.

The building was installed in 2 days, last week, just in time for the start of the September term. After the building was installed the school contacted us to express their delight with their new building.

Categories